Det är vi som är Lantliv Intredning

Här träffar du stjärnorna bakom konceptet Lantliv Inredning.
Läs mer om oss och vad som driver oss i vår verksamhet!

Gunilla Nielsen

Det är jag som är Gunilla och är ägare av Lantliv. 2011 bytte jag min karriär som ekonom till egen företagare för att jobba med mitt stora intresse, inredning. Då köpte jag butiken Lantliv och det är något jag aldrig ångrat. Mitt mål med butiken är att hitta de perfekta inredningsprodukterna och kläderna till er kunder. Det bästa jag vet är att träffa er kunder i butiken och hjälpa er skapa det hem ni önskar!

Lotta Eklund

Det här är Lotta som jobbat med mig i butiken sedan starten jag tog över. Lotta är den strukturerade och ordningsamma hos oss! Hon styr upp det administrativa när vi får hem nya varor, går igenom kundbeställningar och mycket mer. Självklart är hon också superduktig på att hjälpa er kunder med inredningstips och även duktig på gardinlösningar.

Susanne Hallqvist

Här har vi Susanne, idésprutan när det kommer till exponeringar i butiken. Hon har ett mycket bra öga för inredning och olika färgmatchningar och hjälper er gärna i butiken! Susanne har även ansvaret över klädavdelningen så att det ser snyggt ut och att ni som kunder ska känna er inspirerade under er tur till oss!

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig!

Mer om oss

Historik

Lantliv inredning startades av den tidigare ägaren Louise och jag Gunilla kom in i bilden genom att jag under min mammaledighet började arbeta extra hos Louise. Jag är som redan nämnt utbildad ekonom och har arbetat på lite olika företag och har även bott i flera olika länder. När vi till sist landade här i Leksand och när jag börjat jobba på Lantliv visste jag direkt att det var det här jag ville hålla på med i fortsättningen. Efter att ha arbetat till och från några år så bestämde jag mig för att köpa in mig i företaget men blev istället erbjuden att ta över helt, vilket jag gjorde och något jag aldrig ångrat! 

Vår butik

Vår butik hittar ni i Dalarna, närmare bestämt orten Leksand. På vår gågata vid lilla torget i Leksand finner ni butiken på hörnet längst ner. Det ser inte så stort ut men med vår 300m2 stora butik kan ni hitta allt ifrån möbler, inredning såsom belysning, textilier, lyktor och ljusstakar och andra typer av dekorationer. Du hittar även det mesta till köket såsom porslin, köksredskap, dukar och möbler. Hos oss på Lantliv finns även fina och trendiga kläder, accessoarer och väskor. Direkt innanför dörren kan du även hitta fina textilier och tyger på metervara. Lantliv präglas inte bara utav en stil utan tre stilar en lantlig, stilren och modern! Är du ute efter presenter är Lantliv en perfekt butik för detta, och självklart får ni med er dem i fina inslagna paket!

Vi tänker hållbart hos oss på Lantliv

Hållbarhet och miljön är viktigt för oss på Lantliv och vi arbetar dagligen med att förbättra vår klimatpåverkan genom att återanvända det förbrukningsmaterial vi kan. Vi arbetar med att kvalitetssäkra våra inköp av varor och möbler som håller över tid. Våra varor är inget som man kallar för ”slit och släng-varor” utan de håller över tid. Varor som du finner hos oss ska hålla över en lång tid på en speciell plats hemma hos dig. Vi på lantliv arbetar även med det ekonomiska och socialt hållbara. Vi värnar om att vi i butiken, jag och mina kollegor ska ha en trygg arbetsplats att gå till med en god arbetsmiljö. Vad gäller den ekonomiska aspekten förhåller detta sig till miljöaspekten, att du får den kvalitén du betalar för och många gånger även ännu bättre!

Märken ni hittar hos oss

I takt med årstidernas växlingar och de årliga traditionerna presenteras de aktuella produkterna hos oss i butiken på ett inspirerande vis. Bland det stora antalet leverantörer finns bl.a Bruka Design, Boel & Jan, Jakobsdals Textil, Hallbergs Belysning, Tine K, Cozy Living, Miljögården, Mateus, House Doctor, Olsson och Jensen, Klong, Madam Stoltz, Day Birger ET Mikkelsen, Mr Plant och DBKD. På klädsidan är våra märken Second Female, Twist & Tango, Soaked in Luxury, Saint Tropez, Leveteroom, Co´couture och Yaya. Vi är även återförsäljare för Artwood och Furninova möbler som ni kan beställa genom oss. Ni finner även NXT interior hos oss!

Textilier och sömnad

Hos oss finns ett stort utbud av textilier på metervara i naturmaterial som bomull och linne men även i syntetmaterial med god kvalité och känsla. Alla produkter och textilier som ni finner hos oss är noga utvalda och handplockade från våra leverantörer men även leverantörerna är noga utvalda!

Behöver du hjälp med sömnad har vi även en sömmerska som syr på beställning efter dina önskemål.

För mer information kontakta oss på mail eller telefon!

 

Inredningsuppdrag

Vill du ha hjälp med att inreda ditt hem eller din arbetsplats? 
Perfekt, då har du kommit rätt! Förutom att sälja alla dessa handplockade produkter erbjuder vi även inredningshjälp för dig som privatperson eller er som företag. Vi hjälper gärna till med att få till den röda tråden och den rätta känslan för just dig eller er! För mer information eller bokning av ett första möte kontakta oss på mail så går vi mer än gärna vidare därifrån!

Hoppas vi får höra från dig, om inte annat ser vi fram emot ditt besök hos oss inne i butiken på torget i Leksand!

Våra öppettider är,
vardagar 10-18 och lördagar 10-15! 
(med reservation för varierande eller avvikande öppettider under helgdagar och högtider, se sociala medier för mer aktuell information)

Varmt välkommen till oss!

Gunilla på Lantliv inredning