Det är vi som är Lantliv Intredning

Här träffar du stjärnorna bakom konceptet som är Lantliv Inredning.

Läs mer om oss och vad det är som driver oss i vår verksamhet! 

Gunilla Nielsen

Här får du snart veta lite mer om Gunilla

Lotta Eklund

Här får du snart veta lite mer om Lotta

Susanne Hallqvist

Här får du snart veta lite mer om Susanne
Vill du lära känna oss bättre?

Jag som äger och driver butiken heter Gunilla Nielsen och har gjort detta sedan 2011. Min bakgrund är en inredningsintresserad ekonom som av en slump började hjälpa den tidigare ägaren Louise när jag var hemma och var mammaledig. Kände direkt att detta var vad jag ville syssla med och efter att ha jobbat i butiken till och från några år så köpte jag butiken 2011 vilket jag aldrig ångrat. Jag är dock inte ensam i butiken utan har till min hjälp en fantastisk personal. Lotta som jobbat hos mig i princip sedan jag tog över och är en riktig klippa och lugnet själv.  Susanne har också jobbat i flera år i butiken och är den som är ansvarig för att klädavdelningen är fint exponerad för er kunder. Vårt nyaste tillskott är Sanna som jobbat i butiken sedan hösten 2018. Sanna är ett energiknippe som älskar att hålla ordning på lager och i butiken.

Butiken hittar ni vid hörnet av det lilla torget vid gågatan i Leksand och många blir överraskade av att butiken är så stor, ca 300m2. Vi försöker att alltid ha ett inspirerande utbud av handplockade saker och skyltar ofta om. Kundservice är det vi brinner för och att få kunderna att känna sig nöjda när de går ut från oss är det som gör oss glada. Hos oss hittar ni en härlig mix av möbler, belysning, kläder, porslin, presenter, textilier, tyger, accessoarer och bijouterier. Allt för dig som gillar lantlig inredning såväl som lite mer stilren modern. Fina presenter att ge bort hittar du också på Lantliv, om inte annat så är ett presentkort hos oss alltid uppskattat. Självklart får ni det fint inslaget i vackra paket!

I takt med årstidernas växlingar och de årliga traditionerna presenteras aktuella produkter i inspirerande miljöer. Bland det stora antalet leverantörer finns bl.a Bruka Design, Boel & Jan, Jakobsdals Textil, Hallbergs Belysning, Tine K, Cozy Living, Miljögården, Mateus, House Doctor, Olsson och Jensen, Klong, Madam Stoltz, Day Birger ET Mikkelsen, Mr Plant och DBKD. På klädsidan är våra märken Second Female, Twist & Tango, Soaked in Luxury, Saint Tropez, Leveteroom, Co´couture och Yaya. Vi är även återförsäljare för Artwood och Furninova möbler som ni kan beställa genom oss.

Vi erbjuder ett stort utbud av textilier på metervara i naturmaterial som bomull och linne men även i syntetmaterial med fin känsla – alla från noga handplockade leverantörer. Om du behöver hjälp med sömnad så syr vår sömmerska på beställning efter dina önskemål.

Jag vill ha hjälp med att inreda mitt hem eller arbetsplats!

Förutom att sälja produkter kan vi hjälpa dig att få till den rätta känslan på kontoret eller i ditt hem. Kontakta oss så kommer vi hem till dig hjälper dig hitta den röda tråden. Vi har lång erfarenhet och vet vad som funkar. Kontakta oss här så kan vi boka tid för ett hembesök eller om du bara kommer in i butiken med bilder på vad du vill ha hjälp med.

Vår butik är öppen vardagar 10-18 och lördagar 10-15.